İş/Staj İlanı Göndermek İsteyen Firmalar

Sayın Firma Yetkilileri,

İş ilanını mailinizde ilan bilgileri, mail içinde metin halinde veya mail ekinde dosya halinde kariyermerkezi@marmara.edu.tr mail adresine gönderebilirsiniz. İş ilanı metni veya dosyasında ilana başvuru için kurumsal mail adresinizi mutlaka yazınız. Mailde işyeri adresi ve iletişim bilgilerini (web adresi, telefon numarası ve ofis adresi) mutlaka yazınız.
Kurumsal mail adresi ile gönderilmeyen iş ilanları web sayfamızda yayınlanmayacaktır.

İş ilanına öğrenci veya mezun kişiler firmaya kendileri başvuru yapmaları gerekmektedir. Kariyer Merkezi sadece duyurular konusunda aracılık etmektedir.

Göndermiş olduğunuz mailiniz incelenip onaylandıktan sonra web sitemiz üzerinden paylaşılmaktadır. İlan paylaşıldıktan sonra İş/Staj ilanı gönderilen mail adresine bilgilendirme maili atılır.

İş/Staj ilanı yayınlandıktan sonra aşağıda bulunan formu İş/Staj ilanı süresi bitiminde doldurmanızı talep ediyoruz. Bu formdaki bilgileri iş süreçlerimiz için istatistiki bilgi olarak kullanacağız.

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin Web Sayfasında Yayınlanan İş/Staj/Etkinlik İlanları Bilgileri

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 17.04.2023 15:41:44 tarihinde güncellenmiştir.