ZÜCDER-Züccaciyeciler Derneği Duyurusu

ZÜCDER-Züccaciyeciler Derneği 2004 yılında kurulmuş olup; porselen, seramik, cam, plastik, metal, ahşap sofra ve mutfak eşyasından hediyelik dekoratif eşya, endüstriyel mutfak ve elektrikli ev aletlerine kadar geniş bir yelpazeden oluşan üretici, toptancı, perakendeci ve marka olmuş 470 üyesi ile ev ve mutfak eşyaları sektörünün çatı sivil toplum örgütüdür.

ZÜCDER olarak Üniversiteler/Meslek liseleri ve iş dünyası işbirliğiyle, eğitim ve çalışma yaşamını bütünleştiren bir çalışma başlatmış bulunuyoruz.

Hiçbir ekonomik fayda beklemeksizin, yalnızca ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamayı amaçladığımız bu projemiz doğrultusunda hazırladığımız ‘’kariyer.zucder.org.tr’’ sayfamızı açmış bulunmaktayız.

250 bin kişi istihdam eden sektörümüzün öncü firmaları sayfamızda yerini alırken, öğrenci veya mezunlar ‘’kariyer.zucder.org.tr’’ adresinde profil oluşturabilirler.

Böylelikle mevcut iş/staj ilanlarına başvuru yapabilir, CV havuzunda yer alabilirler.