Türkiye Sermaye Piyasalarının lider kuruluşlarından A1 Capital gücüne güç, hızına hız katmak için seni arıyor!

Türkiye Sermaye Piyasalarının lider kuruluşlarından A1 Capital gücüne güç, hızına hız katmak için seni arıyor!

Borsa’ ya ilgi duyuyor ve En güzel "YATIRIM" kariyerim ve hedeflerim diyorsan bu ilan tam sana göre.

Her bir çalışanımızın mesleki gelişimini önemsiyor sınırsız mesleki ve kişisel gelişim eğitim bütçesi ile destekliyoruz.

Ayrıcalıkları yerinde deneyimlemek için hemen başvur!

GÖREV TANIMI

• Yatırımlarını Sermaye Piyasalarında değerlendirmek isteyen potansiyel yatırımcı adaylarına bilgilendirme, tanıtım ve yönlendirmeleri doğru ve etkin şekilde yapılmasını sağlamak,
  • Yaptığı tüm görüşme bilgilerini CRM sistemine kaydetmek,
  • Müşteri ihtiyaçlarını iyi anlamak ve onlara doğru çözümler sunmak,