Toptalent.co CHRO TALENT 1 DAY

Öğrencileri üst düzey yöneticilerle buluşturmayı amaçlayan Talent 1 Day serisinin ilki CHRO TALENT 1 DAY, Aralık ayı içerisinde gerçekleşiyor.

CHRO TALENT 1 DAY kapsamında, insan kaynakları alanına ilgi duyan öğrenciler / yeni mezunlar, üst düzey insan kaynakları yöneticileri ile bir araya gelerek şirkette bir gününü birlikte geçirecek, yöneticinin dünyasını deneyimleyecek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacaklar. Öğrencilerin kendilerini ve bu zamana kadar geliştirdikleri yetkinlikleri göstermeleri ve networking kurmaları açısından büyük bir fırsat olan etkinliğin son başvuru tarihi 8 Aralık Pazar. Sonrasında seçilen 1 öğrenci ile 1 CHRO, kendi belirledikleri tarihte şirkette bir gününü birlikte geçirecekler. Programla ilgili detaylı bilgiye, katılımcı şirketlere ve başvuru sayfalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.