Tg Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. Staj İlanı

Yaz döneminde değerlendirmek istediğimiz stajyer arayışımız vardır.

İşletme, İktisat, Ulus. Ticaret bölümlerinde 3. – 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Muhasebe ve Finans, Fuar Operasyon, Pazarlama alanlarında staj yapmak ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz ile tanışabiliriz.

Muhasebe ve Finans alanında banka işlemlerini, ön muhasebeyi ve mutabakatı öğrenebilir, bir şirketin aylık zorunlu beyannameleri gibi süreçlerde nasıl hazırlandığını tecrübe edebilirler.

Operasyon tarafında fuar için gerekli olan tüm hazırlık süreçlerini ve iş takibi, teklif süreçleri ve araştırma süreçlerini yürütebilirler.

Pazarlama alanında dijital pazarlamadan, sosyal medya yönetimine, grafik tasarımdan, pr çalışmalarına kadar pek çok alanda faaliyet göstermekteyiz.

Şirketimiz 10 yıllık kuruluma sahip olup 50 kişilik yapısı ile Yurtiçi ve Yurtdışı fuarlar düzenlemektedir.

TG EKSPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş.
Eğitim Mah. Poyraz Sok. Ertogay İş Merkezi No:3 Kat:9 D:27 Kadıköy - İstanbul / Türkiye

Tel

Web