Teknolojide Rol Model Kadınlar Program Başvuruları Başladı!

YGA & Citibank işbirliğiyle hayata geçirilen ve UP School eğitimleriyle güçlendirilen Teknolojide Rol Model Kadınlar Programı başvuruları açıldı.

Bu program, üniversite 3. ve 4. sınıf kadın öğrencileri hedef alıyor ve depremden etkilenen genç yeteneklere destek olmayı amaçlıyor. Katılımcılar, teknolojinin zirvesindeki uzman rol modellerden eğitimler alırken, YGA tarafından sunulan çift kanatlı sosyal etki eğitimleriyle kendi potansiyellerini en üst seviyeye çıkaracaklar.

Teknolojide Rol Model Kadınlar programını daha geniş kitlelere ve tüm genç yeteneklere ulaştırmamıza destek olmak için programı kendi ağınızda paylaşarak ve sosyal medya hesaplarınızda aşağıdaki etiketleri kullanarak bize destek olmanızı rica ederiz.
 #TeknolojideRolModelKadınlar #GeleceğinLiderleri #YGA #Citibank #UPSchool #Teknoloji

Kimler Katılabilir? Üniversite 3. ve 4. sınıf ve depremden direkt veya endirekt olarak etkilenen genç kadınlar "İkametgahı deprem bölgesinde olan, üniversitesi deprem bölgesinde bulunan, eğitimi deprem sebebiyle kesintiye uğrayan veya ailesi depremden etkilenen herkes programa başvurabilir."

Eğitim İçeriği: Programlama Temelleri, Veri Yönetimi Stratejileri, Web Geliştirme, Yaratıcı AI ile Prompt Mühendisliği, Dijital Pazarlamanın Temelleri, E-Ticaret Stratejileri

Nereden Başvurabiliriz?

Son Başvuru Tarihi: 1 Ocak 2024