'Tarladan Çatala' Proje Stajyer İlanı

Ar-Ge projelerini desteklemek amacıyla oluşturduğumuz proje gruplarında, “Tarladan-Çatala” kadar olan süreçte yer alacak, seyahat engeli bulunmayantercihen Endüstri / İşletme mühendisliği bölümlerinde okuyan Yüksek Lisans öğrencisiDoktora öğrencisi ve 4.sınıf öğrencisi“Proje Stajyeri” arayışımız bulunuyor. Öğrencilerimiz staj kapsamında 8 aylık dönemde Ataşehir’de bulunan genel merkezimizin BT İş Geliştirme ekibinde görev alacaklar.

İş tanımı:

• Yapay zeka tabanlı veri analitiği, süreç tasarlama, tahminleme ve istatiksel analizlerle Dünya’daki örnek modellemeler ve literatür araştırmaları yapmak
  • Sektörünün önemli örneklerini incelemek
  • Şirket stratejisinin gelişimine katkıda bulunmak için bu incelemeleri Üst Yönetime raporlamak

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Migros Ticaret A.Ş

Tel:   +90 850 339 27 13