Taha Giyim A.Ş. Laboratuvar Stajyeri İlanı

LCWaikiki markası ile Türkiye'nin en değerli markalar sıralamasında "Hazır Giyim ve Mağazacılık" sektöründe 1. sırada yer alan şirketimiz, yaklaşık 10 Milyar $ ciro hedefi, 45 ülkede 42.000'i aşkın çalışanı ve yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere toplamda 900'ün üzerinde mağazası ile Türkiye'nin en büyük gruplarından birisi olarak hızla büyüyor.

2023 yılında Avrupa'nın en başarılı 3 markasından biri olma hedefimizi gerçekleştirmek üzere hızla büyüyen grubumuzun "Tedarik Şirketi" olan Taha Giyim A.Ş.'de "Laboratuvar Stajyeri" olarak aramıza katılacak ekip arkadaşımızı arıyoruz.

TÜRKAK tarafından akredite laboratuvarımız tekstil ve analitik olmak üzere iki bölüme ayrılmaktadır. İş süreçlerimizde gözlem yapma imkanı isteyen öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz.

Başvuru yapmak için BUKET.YUKSEL@LCWAIKIKI.COM mail adresi üzerinden özgeçmiş paylaşımında bulunabilirsiniz.

Not: Zorunlu stajı bulunan veya okul tarafından karşılanan stajlar değerlendirmeye alınabilecektir.

?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=25518&_token=YNhee35hjthhOrbi8amsv20pafhePJIp&_part=2&_embed=1&_mimeclass=image