Pfizer MT Universe - Marketing Meet Up

pfizer-mt-universe-marketing-meet-up-16.05.2022-basliyor.jpg (103 KB)

Sizler ile Pfizer MT Universe- Marketing Meet Up için iletişime geçmekteyim. Pfizer Türkiye, ÖğrenciKariyeri.com işbirliğiyle 18 Mayıs'ta 13.00 - 18.00 saatleri arasında "MT Universe- Marketing Meet Up" etkinliği düzenliyor. Etkinliğin amacı, ilaç yolundaki iş fırsatlarını ve Pfizer MT Universe programının bunları nasıl bir araya getirebileceğini tartışmaktır. Aşağıda tüm detayları paylaşmaktayım. Proje kapsamında öğrencilerimize ulaşmak bizler için çok önemli az bir süre kaldığından vereceğiniz destek için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Pfizer MT Universe - Marketing Meet Up

Pfizer Türkiye, ÖğrenciKariyeri işbirliğiyle düzenlenen "MT Universe- Marketing Meet Up" etkinliği 18 Mayıs'ta 13.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğin amacı; ilaç yolundaki iş fırsatlarını ve Pfizer MT Universe programının bunları nasıl bir araya getirebileceğini tartışmaktır. Yeni mezun veya deneyimsiz adayların Pfizer ailesine katılarak geleceğin liderleri olmalarını ve özenle planlanmış bir eğitim programı ile kendilerini geliştirmelerini sağlayan "MT Universe" kariyer programı, adaylara rotasyon yoluyla gelişimlerini sürdürme, farklı bakış açıları ve yolları hakkında bilgi edinme fırsatı sunuyor.

Neler Kazanabilirsiniz:

Uluslararası bir çalışma ortamında iş yapmak, Pfizer'de çeşitli departmanlardan yöneticilerle tanışmak, Sektördeki deneyimlerini öğrenmek ve hastaların hayatlarını değiştiren atılımları nasıl geliştirdiklerini öğrenmenin mümkün olacağı bu etkinlikte siz de yerinizi almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://pfizer.ogrencikariyeri.com/

Son Başvuru Tarihi: 18 Mayıs