Otokar Yarı-Zamanlı iş İlanı

Elektrik/Elektronik bölümlerinde okumakta 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olan yarı zamanlı olarak haftanın 3 günü arifiye’deki fabrikamızda aşağıdaki iş tanımına istinaden çalışabilecek öğrenci arayışı içerisindeyiz.

Otokar

Şirket Bilgileri

Şirket Kuruluş Yılı: 1963

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, otomotiv ve savunma sanayi alanında kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunuyor. Türkiye’nin tek “milli askeri araç” üreticisi ve “yüzde yüz yerli  sermayeli “ bir şirket olan Otokar, Ar-Ge’ye verdiği önem çerçevesinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile askeri araçlarda ve otobüs sektöründe ülkemizin lideri konumundadır.

Sakarya’daki 552.000 m²’lik alana kurulu fabrikasında 2000’den fazla çalışanıyla savunma sanayi için ağırlıkları 60 tona kadar uzanan, 4x4’ten 8x8’e tekerlekli zırhlı araçlar, paletli zırhlı araçlar ve kule sistemleri tasarlayıp üretiyor. Toplu taşımacılık alanında 7 metreden 19 metreye kadar uzanan geniş otobüs ürün ailesiyle yer alıyor. Nakliye ve lojistik sektörü için ise treyler, semi-treyler ve hafif kamyon tasarlayıp üretiyor.

Türkiye’nin milli ana muharebe tankı ALTAY’ın tasarım ve geliştirilmesinde de ana yüklenicilik görevini yürüten Otokar’ın ürünleri dünyada 5 kıtada, 60’tan fazla ülkede kullanıcıları ile buluşuyor.

Geleceğin teknolojilerine öncülük etmeyi hedefleyen Otokar, elektrikli otobüs, doğalgazlı otobüs gibi alternatif yakıtlı araçlarla da Türkiye’nin ilklerine imza atıyor.

Koç Topluluğu’nun “En değerli sermayemiz insan kaynağımızdır” felsefesiyle hareket eden Otokar, çalışanlarının kişisel gelişimlerini destekleyen, motivasyonu yükselten ve katılımcı anlayışın benimsendiği bir çalışma atmosferi oluşturmayı hedefliyor. Çalışanlarının gösterdiği özveriye değer verdiği için, onların bağlılık ve memnuniyetlerini sağlayacak sistem ve süreçler geliştirirken özel yaşamı destekleyen programlar devreye alıyor.

Seçme yerleştirme aşamasında ise "Doğru İşe Doğru İnsan" felsefesini benimseyerek, şirket hedeflerine uyumlu, takım çalışmasına yatkın, yeniliklere açık ve nitelikli işgücünü bünyesine katmayı öncelik ediniyor.

Otokar, bir dünya şirketi olma yolculuğunda çalışanlarından aldığı güç ile emin adımlarla ilerliyor.

Faaliyet gösterdiği sektörler: Savunma Sanayi,Otomotiv

Firma web sitesi: www.otokar.com.tr

Çalışma Şekli

Haftaiçi Çalışma Şekli: 08.00 - 18.00