My Staff İnsan Kaynakları İş İlanı

My Staff İnsan Kaynakları kongre, fuar,konser, açılış, festival vb. insan kaynağının kullanıldığı tüm alanlarda dönemsel personel desteği sağlayan, sektöründe öncü bir insan kaynakları firmasıdır.

İstanbul da Ulusal ve Uluslararası Toplantı , Kongre , Açılış , Lansman , Fuar vb organizasyonlarda My Staff İnsan Kaynakları ile çalışmak, boş zamanlarınızı değerlendirirken aynı zamanda para kazanmak, öğrencilik hayatınızı kolaylaştırmak ve iş hayatına erken atılarak çevre edinmek ister misiniz?

o İstanbul'da ikamet eden,

o 18-30 yaş arasında,

o Kongre sektöründe çalışmak isteyen,

o Dış görünümüne özen gösteren,

o İletişim yönü kuvvetli,

o Esnek çalışma saatlerine uygun,

o SGK sorunu olmayan,

oÖğrencilik hayatında iş tecrübesi edinmek isteyen öğrenci veya mezun arkadaşlarla birlikte çalışmak isteriz.

Bu konuda part-time olarak çalışabilecek öğrenci veya mezun arkadaşlarımıza istihdam sağlamak isteriz.

İlgilenen arkadaşlar bizlere info@mystaff.com.tr adresinden veya 0530 177 18 15 telefon numaramdan ulaşım sağlayabilirler.