Mercedes-Benz Türk-PEP + Zorunlu İşyeri Eğitimi Staj Programı

PEP + Zorunlu İşyeri Eğitimi Staj Programı

Tam zamanlı / Aksaray

İş Tanımı

Mercedes-Benz Türk bünyesinde, hafif, orta ve ağır sınıf kamyon ve çekici üretimi yapılan Aksaray fabrikamızda görevlendirilmek üzere; aşağıdaki koşulları sağlayan, projelerimizde aktif rol alacak öğrencilerimizi aramaktayız.

Genel Nitelikler:

• Mühendislik branşlarında (Makine, Elektrik/Elektronik, Mekatronik, Endüstri, Otomotiv, Bilgisayar) işyeri eğitimi zorunluluğu bulunan bir üniversitede, 7+1 lisans programlarına devam etmekte olan,
  • Başvuru tarihi itibariyle 4 Yıllık üniversitelerin 7.Döneminde okuyan ve alttan dersi olmayan,
  • Ürün ve üretim teknolojilerindeki gelişmeleri takip eden,
  • İyi derecede Almanca ve/veya İngilizce bilen,
  • Gerçekleştirilecek mülakat, test ve değerlendirme merkezi uygulamalarında başarılı olan.

İş Tanımı:

PEP + Programı; lisans eğitiminin son senesinde bulunan ve üniversitelerin 7+1 programlarında öğrenim gören öğrenciler için sunduğumuz zorunlu işyeri eğitimi programdır. Bu programda yer alan öğrenciler; bir dönem boyunca 5 iş günü devam koşulu ile şirketimizin çeşitli departmanlarında en az bir projede görev almaktadır. Program; 2023-2024 Bahar Döneminde Aksaray lokasyonumuzda olacaktır ve stajyerlerimize konaklama imkanı sağlanacaktır.

Programın Amacı:

Üniversitede öğrenim gören, en az bir yabancı dile hakim, şirketimizde uyguladığımız seçim süreçlerinde başarılı olan adaylardan oluşan PEP + Takımı, uzun vadede şirketimizde oluşacak yeni mezun istihdamı için uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere öncelikli aday havuzunu oluşturmaktadırlar.

Pozisyon Tipi

Tam zamanlı

Çalışma Modeli

Hibrit

5 Ocak’a kadar başvurular alınacaktır.

Başvular için:  PEP + Zorunlu İşyeri Eğitimi Staj Programı | Mercedes-Benz Türk (peoplise.com)