Kuveyt Türk- Bankada Akademi Yetenek Programı

İlan Tanımı

Akademik dünyaya gönlünü veren ama profesyonel kariyeri de deneyimlemek isteyenler için yepyeni genç yetenek programımız başlıyor; Bankada Akademi!

Bankada Akademi Nedir?

Tezli yüksek lisans ve doktora eğitimine devam eden, finans ve ekonomi alanlarına ilgi duyan ve Katılım Bankacılığını keşfetmek isteyen öğrencilere yönelik genç yetenek programıdır.

Bankada Akademi, online olarak gerçekleştirilecek değerlendirme merkezi süreçleri ile başlar.Değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adaylara akademik eğitimlerine devam ederken haftada en az 2 gün çalışma fırsatı sunulur.

Bankada Akademilerimiz, akademik çalışmalarına ve yetkinliklerine uygun departmanlarda istihdam edilir; 3 aylık adaptasyon sürecinin ardından esnek çalışma modellerimize geçiş yapabilirler.

Bankada Akademi programı mezuniyete kadar devam eder. Programda başarı gösteren Bankada Akademilerimize tam zamanlı işe alım süreçlerinde öncelik verilir.

Aranan Nitelikler

• Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İktisat, İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS), İşletme Bilişim Sistemleri (BIS), Mühendislik Yönetimi , Veri Bilimi, Endüstri Mühendisliği ve Veri Bilimi, Endüstride Dijital Dönüşüm, İstatistik bölümlerinde tezli yüksek lisans yapan,
  • Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Yeni nesil teknolojiler ve dijital bankacılık trendlerini araştırmaya meraklı ve gelişime açık,
  • İletişimi, insan ilişkileri ve ifade gücü yüksek, paydaş birimlerle ilgili tüm iş süreçlerini yönetebilecek,
  • Yüksek sorumluluk ve güçlü iş takibi disiplinine sahip,
  • Kişisel motivasyonu yüksek, dinamik ve sonuç odaklı,
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip,
  • Proje paydaş yönetme ve proje planlama, organizasyon, uygulama ve izleme aşamalarında rol alabilecek Bankada Akademiadayları arıyoruz.

Ayrıcalıklar

Bankada Akademi’de Seni Neler Bekliyor?

• Değerlendirme Merkezi tecrübesi,
  • Katılım Bankacılığını yakından tanıma fırsatı,
  • Akademik hayata devam ederken yarı zamanlı çalışma imkânı,
  • Mezuniyet sonrası tam zamanlı pozisyon fırsatı,
  • Mentör desteği,
  • Online Eğitim Kütüphanesine erişim.

İşe Alım Süreci

1. Online Başvuru