Karnaval Media Group - Grafik Tasarım Stajyeri

Grafik Tasarım Stajyeri

Karnaval Medya Grubu, Süper FM, Metro FM, JoyTurk, Joy FM ve Virgin Radio Türkiye gibi Türkiye’nin en çok dinlenen radyo istasyonlarının yanı sıra farklı müzik zevklerine hitap eden otuzu aşkın dijital radyo istasyonunu da bünyesinde bulundurmaktadır.

Şirketimizin Pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip “Grafik Tasarım Stajyeri” takım arkadaşı aramaktayız.

İŞİN TANIMI

Tasarım süreçlerine destek olunması, tasarım işlerinin planlı şekilde ilerlemesine katkı bulunması,

Basılı, dijital ve sosyal medya dahil olmak üzere birden fazla kanalda kampanyaların oluşturulmasına yardımcı olunması.

YETKİNLİKLER

Grafik Tasarım, Güzel Sanatlar veya ilgili bölümlerde okuyan veya yeni mezun,

Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects vb. güncel grafik tasarım programlarına hakim,

Tercihen sosyal ve dijital pazarlama tasarımında deneyimli,

Yaratıcı fikirler geliştirme ve uygulama konusunda hevesli,

Öğrenciler için son sınıf öğrencisi ve uzun dönem staj yapmaya istekli,

Haftanın en az 3 günü ofise gelebilecek,

Güçlü iletişim becerilerine sahip, ekip çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı,

Dikkatli, özenli ve titiz çalışma disiplini olan,

Maslak’a ulaşım sorunu olmayan.

iletişim: rgokdemir@karnaval.com