İTÜ Yatırım Kulübü İlanı-1

BU BİR HAYAL ÜRÜNÜDÜR!
İTÜ Yatırım Kulübü tarafından bu sene 11.sini düzenlenecek olan GOBI, 50'yi aşkın ülkeden ağırladığı yabancı öğrencilerle bambaşka kültürlere ev sahipliği yapmaya ve farklı sektörlerden öncü şirketlerin üst düzey yöneticilerini öğrencilerle bir araya getirmeye devam ediyor. Bu sene Yapıkredi Bankası ana sponsorluğunda 3-6 Mart tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek olan dev zirvede Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Steven Saadettin Saran, Rothschild-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yılmaz Argüden, Turkcell CEO Kaan Terzioğlu, MC Donald's CEO Oğuz Uçanlar, Bosch Türkiye CEO Steven Young  gibi daha birçok dünya çapında tanınmış isimlerin yer alacağı GOBI’de erkenden yerini ayırma fırsatını kaçırma!
Kayıt ve detaylı bilgi için: www.gobistanbul.com