İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yatırım Danışmanı İş İlanı

YATIRIM DANIŞMANI

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş, yerli - yabancı bireysel ve kurumsal yatırımcılara, geleneksel alım-satım aracılığının yanı sıra; Kurumsal Finansman, Yatırım Danışmanlığı, Piyasa Yapıcılığı ve Likidite Sağlayıcılığı hizmetleri sunmakta olan alanında lider bir aracı kurumdur.

Sizler de portföy yönetimi, varlık yönetimi, yatırım ortaklığı ve girişim sermayesi alanlarında sahip olduğu stratejik iştirak yapısıyla sermaye piyasalarındaki öncü olan kurumumuzun Güneşli(İstanbul), Gaziantep ve Kayseri Şubeleri ile Genel Müdürlüğümüz bünyesindeki Yatırım Danışmanlığı Merkezi Müdürlüğü'nde görev almak isterseniz, "Yatırım Danışmanı" olarak uzman ve yönetici kadrolarımıza dahil olabilirsiniz.

İŞ TANIMI

Yatırım Danışmanlarımız,

·         Yatırımcıların talep etmiş olduğu ürün ve hizmetin kendisine uygun olup olmadığını değerlendirir,

·         Yatırımcılar ile sürekli iletişim halinde kalarak, yatırımcı tercihlerine uygun yatırım önerilerinde bulunur,

·         Yatırım önerilerini bilgi, belge ve raporlara dayandırır,

·         Yatırımcıları yatırımlarına ilişkin düzenli olarak bilgilendirme yaparlar.

ARANAN KRİTERLER

·         Üniversitelerin İşletme, İktisat, Sermaye Piyasası vb. bölümlerinden lisans ya da yüksek lisans düzeyinde mezun olan,

·         Sermaye piyasaları faaliyetleri ile ilgili SPK Düzey 3 ve/veya Türev Araçlar lisans belgelerine sahip olan,

·         İletişim yönü kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın,

·         Kurumumuzun müşteri portföyüne katkı sağlayabilecek, çevik, hedef ve satış odaklı çalışan,

·         Tercihen Özel bankacılık alanında ve/veya aracı kuruluşlarda deneyim sahibi

Adayları çalışma arkadaşımız olmaya davet ediyoruz.

İlan başvuru yapmak isteyen öğrenciler cvlerini ik@isyatirim.com.tr adresine iletmesi rica olunur.