Hukuk Fakültesi 2.Sınıf Öğrencileri için pozisyon duyurusu

Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı olarak üniversiteniz 2. Sınıf öğrencilerine ,firmamızda hafta içi saat 18.00-23.00 saatleri arası ve hafta sonu 09.00-18.00 arası görev yapacak gece asistanları aramaktayız.

Gece asistanının başlıca görevleri aşağıdakilerden oluşmaktadır:

-          Firmanın resepsiyonunda oturarak belirtilen saatler arasında yurtiçi ve yurtdışından gelen telefon ve maillara cevap vermek ve gerektiği şekilde yönlendirmeleri yapmak

-          Firmanın faksına gelen dokümanları ilgili kişilere yönlendirmek

-          Avukatlardan gelen taleplere ( belge formatlamak, dosyalamak, çoğaltmak, hukuki araştırma yapmak, toplantı girişleri yapmak, seyahat organizasyonu yapmak vb..) yardımcı olmak

-          Hafta sonu ya da akşam geç saatlere kadar süren toplantı olması durumunda toplantıya katılan avukat ya da misafirlerin taleplerine destek olmak, misafirleri karşılamak ve toplantı odasına yönlendirmek

Gece asistanlarının nöbet programı ayda yaklaşık 10 gün- 15 gün arasında değişebilmektedir.

İlgilenen adayların başvurularını http://hr.herguner.av.tr adresinizden “asistan” pozisyonunu seçerek yapmasını ve gece asistanlığı için İngilizce dil belgesi zorunluluğu olmamakla birlikte, varsa dil seviyelerini gösteren TOEFL ve/veya IELTS belgenizi de siteme yüklemelerini rica ederiz.