Global Young Scholars İş İlanı

AKADEMİK ARAŞTIRMA DANIŞMANI

Biz Kimiz?

Global Young Scholars, lise çağında olup, akademik araştırma ve yayın yapmayı isteyen öğrencilere yönelik profesyonel akademik danışmanlık sunan bir dünya kuruluşudur. Farklı disiplinlerden oluşan akademisyen danışman kuruluyla, pek çok alanda öğrencilerin akademik araştırma ve yayın yapmasına destek sağlayan bir danışmanlık girişimidir.

İşin Tanımı:

Master/Doktora öğrencisi veya Araştırma görevlisi olarak araştırma ve yayın yaparken, lise çağında olan ve akademik araştırma yapmak isteyen öğrencilere ilgili araştırma alanında(Akademik Araştırma Danışmanının) akademik danışmanlık sağlaması ve çalışmaya dahil edilmesi.

Öğrenci ile çalışma takviminin oluşturulması ve öğrencinin araştırma sürecinde öğrenmesine katkı sağlanması

Öğrenci ile çalışma planına bağlı olarak ayda en az iki kere toplantı yapması

Yapılan akademik çalışma programı sonucunda, lise öğrencisinin dahil olduğu çalışmanın ulusal/uluslararası konferans, dergi veya yarışmalarda yayınlanması.

Adayda Aranacak Nitelikler:

Master/Doktora öğrencisi veya Araştırma görevlisi olmak

Akademik çalışmalar yapmak

Gençlerle çalışmaya istekli olmak

İletişime açık olmak

İyi düzey İngilizce seviyesine sahip olmak

Araştırma çalışmaları dışında ek gelir sağlamak adına lise öğrencileri ile çalışmaya açık olmak

İletişim:

İnternet sitesi : www.globalyoungscholars.com