Genç Kızılbüklü Yetkinlik Programı: Satış Alanında Yetkinlik Kazanmak İçin Bir Fırsat!

Satış alanında kariyer yapmak isteyen Genç Kızılbüklü! Genç Kızılbüklü Yetkinlik Programı sizin için var!

Yarım asır önce güçlü bir inanç ile başladığı yolculuğunda, daima en iyiye ulaşmaya ve zamanın önünde olmaya odaklanan Sinpaş Holding, Türkiye’nin en köklü şirketlerinden birisidir.

Sürekli gelişen, büyüyen ve genç yetenekleri destekleyen Sinpaş Holding’in Genç Kızılbüklü Gelişim Programıyla kariyerine yön vermek ister misin?

Kimi arıyoruz?

·        Satış yapmak senin için bir tutkuysa,

·        Üniversitede öğrencilik yapıyorsan,

·        Zaman yönetimini yapabileceğine inanıyorsan,

·        Merak ederim ve hızlı öğrenirim diyorsan,

·        İnovatif, yenilikçi ve dinamik bir yapıya sahipsen seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!

·        Hem öğrenip hem de gelir elde etmek istiyorsan,

Neler Sunuyoruz?

·        Satış ve kurumsal iletişim alanlarında kariyerindeki ilk adımı Türkiye’nin en köklü holdinglerinden birisi ile atma deneyimi,

·        Satış alanında yıllarını geçirmiş deneyimli bir kadro ile deneyim aktarımında bulunma,

·        İnovatif ve dinamik yetkinliklerini geliştirme imkanı,

·        Henüz öğrenciyken iş hayatında networke sahip olma imkanı seni bekliyor!

Başvuru Yapılacağı E-mail Adresi

genckizilbuklu@sinpaskizilbuk.com