Garanti BBVA Staj Programı Talent Camp 17- 18 Nisan‘da!

Eğer 2. veya 3. Sınıfsan;

Garanti BBVA Staj Programı Talent Camp 17- 18 Nisan‘da!

Talent Camp, kendini ve ilgi alanlarını keşfederek, hayallerini şekillendirebilmen için seni bekliyor.

Üniversite 2. veya 3. sınıf öğrencisiysen Talent Camp’e başvur; Garanti BBVA’ da staj yapma fırsatını yakala, hayallerin geleceğin olsun!

Talent Camp’te farklı üniversitelerden öğrencilerle tanışacak, gelişimine katkı sağlayacak eğitimler alacak, vaka çalışmasına katılacak ve en önemlisi Garanti BBVA’yı yakından tanıyacaksın. Kamp boyunca seninle birlikte olacağız ve aklına takılan tüm sorulara yanıt bulacağız.

Bizimle başlamış olduğun bu yolculuk, son sınıfa geldiğinde bankamıza Management Trainee olarak girme şansını getirecek. Mezun olduğunda MT olarak aramıza katılmak istersen, yer alacağın tek değerlendirme aşaması, ilgili birim ile yapacağın mülakat olacak.

Garanti BBVA Talent Camp’te seni bekleyen aşamalar:

Kampa katılmak için: Başvuru, İngilizce Sınavı, Genel Yetenek Sınavı ve Kişilik Envanteri, Video Kayıt

Kamptan sonra: Staj Programı mülakatı ve birim tanışma görüşmesi. (Staj programımız Temmuz ve Ağustos aylarında, 1 aylık dönemi kapsıyor.)

Başvuru linki: https://kariyer.garantibbva.com.tr/Public/Announcement.aspx?GroupID=2

Son Başvuru tarihi:    18 Mart 2021