Full Stack Developer Stajyeri Pozisyonu

Full Stack Developer Stajyeri Pozisyonu İlan Bilgileri

Konuşarak Öğren, ABD ofisinde, ana dili İngilizce olan eğitmenleri ile, seviyenize uygun şekilde hazırlanmış, günlük 10/20/30 dakikalık derslerle eğitim almanızı sağlar.
ABD ofisimizdeki 400+ eğitmenimiz, İstanbul ofisimizdeki 70+ memnuniyet personelimiz ile bugüne kadar 37.500'ün üzerinde öğrencimize İngilizce eğitimi verdik. Her öğrencimizin İngilizce öğrenme/geliştirme sürecinde ihtiyacı olan yardımı birebir sağladık. Pozisyonumuz haftada 3 gün ofiste çalışma şeklinde planlanmış olup, çalışma saatleri 09:00-18:30 arasındadır. Stajyer olarak başlayan arkadaşımızı tam zamanlı olarak terfi ettirebilmek istiyoruz dolayısıyla uzun bir çalışma hayatı isteyen adaylar bizim için önceliklidir. Stajyer çalışanımıza, stajyerlik ücreti, aylık öğrenci abonmanlığı kadar yol ücreti sağlanacaktır. Ofisimizde yemek çıkmaktadır. Diğer detayları adaylarımızla mülakat aşamasında birebir görüşerek paylaşmayı tercih etmekteyiz.

Teknik Beceriler

• Web Geliştirme Teknolojileri (ASP.NET Core, WEB API), Microsoft Geliştirme Teknolojileri, .NET Framework, .NET Core, C# kullanılarak proje geliştirmiş
  • OOP, SOLID Prensipleri ve Tasarım Kalıpları konusunda bilgi sahibi
  • RESTful API tasarımı ve kullanımı hakkında bilgi sahibi
  • MongoDB gibi ilişkisel olmayan veritabanları da dahil olmak üzere MS SQL Server, SQLite gibi ilişkisel veritabanları ile çalışmış
  • IoC kavramlarını ve hem DI ilkelerini hem de DI kalıplarını anlama
  • Git ile çalışma deneyimi,
  • ReactNative ile daha önceden ilgilenmiş olması, mobil teknolojilere ilgili olması (opsiyonel

Başvuruları 'aleyna@konusarakogren.com.tr' adresine iletebilirsiniz.