Firenze Eğitim - 18 seçkin İtalyan üniversitesi İstanbul'da

Firenze Eğitim Türkiye'de ilk defa 18 İtalyan Özel ve Devlet üniversitesinin katılımıyla düzenlediği Study in Italy Days etkinliğinde öğrencilere birebir görüşme imkanı sağlar.

Öğrenciler, katılımcı İtalyan üniversitelerinin programlarını inceleyerek tercih ettikleri üniversite yetkilileriyle 10'ar dakikalık ücretsiz görüşme yapabilirler.

Aşağıdaki başvuru formunu doldurarak öğrenciler, ilgilendikleri bölümleri seçerek, birden fazla randevu oluşturabilirler. Randevu almadan bu linki tıklayarak linki tıklayarak katılımcı üniversiteler ve mevcut programları incelenebilir. Formda kullandığınız iletişim bilgileri üzerinden Firenze Eğitim danışmanları size dönerek randevunuza kesin onayı verilecektir.

Study in Italy Days etkinliği 30 Kasım 2019 tarihinde InterContinental Istanbul - Taksim otelinde 14:00 – 20:00 saatleri arasında yapılacaktır. İsteyen öğrenciler aynı gün ve aynı yerde bazı üniversitelerin seminer sunumlarına da katılabilirler.

Birebir ücretsiz randevu için lütfen tıklayınız.

Seminer listesi ve ücretsiz seminer katılımı için lütfen tıklayınız.