Doç. Dr. Güçlü OKAY kimdir ?

29 Kasım 2018 Perşembe Saat 17:00-19:30 arasında Finansçı Olmayanlar İçin Finans eğitimini verecek olan konuğumuz Doç. Dr. Güçlü OKAY kimdir ?

Yrd. Doç. Dr. Güçlü OKAY, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Işletme Fakültesini , 2003 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Enstitüsü yüksek lisans programını bitirmiştir. Devamında, 2010 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Enstitüsünde ''Mortgage sistemi ve mortgage kredilerinin gelişimini etkileyen faktörlerin analizi: Türkiye örneği'' doktorasını yaparak doktorasını tamamlamıştır. 2014 yılında Yrd.Doç. ünvanını almıştır. Çalışma alanları arasında; Finans, Bankacılık, Sermaye Piyasaları ve Yatırımlar ve Portföy Yönetimi gibi konular bulunmaktardır. Halen Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu’nda görev yapmaktadır.