Dijital Pazarlamada Eğitim ve Uzun Süreli Staj Programı (Opportune)

Opportune Academy'de 3. Dönem Online ve Ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimi Başlıyor!

Nisan-Haziran 2024 tarihlerinde 360 derece bakışla dijital pazarlamada başlangıç ve orta seviye eğitimler verilecektir. Alan profesyonelleri tarafından uygulamalı olarak verilecek olan eğitimler, toplam 8 hafta, 56 saat olarak online gerçekleşecek.

Dijital pazarlama alanında kariyer yapmak isteyen üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ile yeni mezunlar ya da alan değiştirmek isteyen genç profesyoneller bu programa başvuru yapabilir.

Başvuru değerlendirmeleri sonucunda seçilen adaylar, programı başarıyla tamamlamaları durumunda Opportune'da staj yapma imkanına sahip olacaktır.

Başvuru için link: www.opportuneacademy.com/tr/basvuru-formu
Son başvuru tarihi: 15 Mart 2024 saat 24:00

İş Tanımı:

Sabancı DX grubuna ait martech şirketi ve Google Partner olan Opportune'da 8 hafta 56 saatlik dijital pazarlama eğitimini başarıyla tamamlayanlara uzun dönemli staj imkanı sunulmaktadır.
Dijital pazarlama stajyeri, dijital pazarlama kampanyalarının tüm aşamalarında yardımcı olur. Stajyerler, yeteneklerine ve isteklerine bağlı olarak sosyal medya reklamcılığı, arama motoru reklamcılığı, arama motoru optimizasyonu, veri analitiği, büyüme pazarlaması ve müşteri yönetim ekipleri gibi farklı dikey uzmanlık alanlarında geniş bir proje yelpazesinde çalışabilirler.
Müşterinin iletişim ve pazarlama kampanyalarının geliştirilmesi, genişletilmesi ve sürdürülmesinin tüm aşamalarında ekiplerine destek vererek iş süreçlerini uygulamalı olarak öğrenirler.

Bu pozisyon için temel beceriler aşağıdakileri içerir:
- Dijital pazarlama endüstrisi ve en iyi uygulamaları için öğrenme isteği
- Farklı pazarlama teknikleri hakkında 360 derece kavrayış
- Halihazırda bir lisans programına kayıtlı olmak ya da mezun olmak
- Önceden staj deneyimi bir artıdır ancak şart değildir
- Veri analitiği ve Google Adwords'e aşinalık ancak şart değildir
- Veri analizi ile ilgili ders ya da sertifika programına katılmış olmak ancak şart değildir
- Analitik düşünme
- Güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerileri
- Bilgiyi hızlı öğrenme ve işleme yeteneği
- Organizasyon ve zaman yönetimi becerileri
- Ekip ile uyumlu çalışma