Dijital Geleceğin Genç Yetenekleri Gelişim Okulu Öğrencilerini Bekliyor!

Dijital Geleceğin Genç Yetenekleri Gelişim Okulu Öğrencilerini Bekliyor

Boğaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA)’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlediği Dijital Geleceğin Genç Yetenekleri Gelişim Okulu başlıyor.

Dijital Geleceğin Genç Yetenekleri Gelişim Okulunda, kritik bilgi teknolojileri alanlarında nitelikli profesyoneller olarak yetiştirme amacıyla profesyonel İK süreçleri, teknik eğitimler, sosyal ve kurumsal gelişim eğitimleri, mentörlük ve şirket gezileri süreçlerini içeren, kendilerini iş yaşamına hazırlayacak bir program genç yetenekleri bekliyor.

İstanbul’da yer alan üniversitelerin 4. sınıf öğrencileri ve üniversitelerden henüz mezun olanlar (2019 ve 2020 mezunları) Dijital Geleceğin Genç Yetenekleri Gelişim Okulu’nda kendilerini iş yaşamına hazırlayacak iki temel başlıkta üç eğitim programında bir araya gelecekler.

1. Siber Güvenlik Eğitim Programı
  2. Full Stack Developer Java Eğitim Programı
  3. Full Stack Developer .NET ve C# Eğitim Programı

Program sonunda siber güvenlik, java veya .NET ve C# eğitimlerine katılanlar işe yerleştirme fırsatlarına sahip olacaktır.

Siber Güvenlik Eğitim Programı için son başvuru tarihi 30 Mayıs 2021’dir.

Full Stack Developer eğitim programları için son başvuru tarihi 16 Mayıs 2021’dir.

Programa katılım ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve başvuru için link: https://www.bura.org.tr/program/dijital-gelecegin-genc-yetenekleri-gelisim-okulu/

Gen%C3%A7%20Yetenekler%20Gir%C5%9Fi%C5%9Fim%20Okulu06.05.2021.jpg