COP26 İklim Değişikliği Farkındalığı ve Teknoloji Çözümleri Kapanış Etkinliği

British Council'ın desteğiyle, Hello Tomorrow İngiltere Büyükelçisi Sir Dominic Chilcott'ın ve iklim değişiklikleri konusunda ulusal ve uluslararası iklim değişikliği uzmanlarının katılımıyla 22 Nisan Dünya Günü'nde saat 17.00-19.30 arasında online bir konferans gerçekleştiriyor.

Etkinliğin konuşmacıları arasında Grantham Institute, London School of Economics, Imperial College, Columbia University, South Pole Climate Finance Advisory ve SHURA Enerji Dönüşüm Merkezi gibi üniversite ve uluslararası araştırma kurumlardan iklim değişikliği uzmanlarının, Türkiye'den, Birleşik Krallık'tan, Kanada'dan Agora Energy Technologies (CO2 redoks akış bataryası), Episome Biotechnologies (çevre dostu enzim çözümleri) ve Faradai (SaaS/IoT) gibi iklim değişikliğine karşı teknolojiler geliştiren girişimciler yer alıyor. Konferansta ayrıca tarımsal sürdürülebilirliğe yardım etmek ve çevre kirliliğine karşı aksiyon almak için iklim değişikliği aktivistlerinin somut eylemleri de yer alacak. Aynı zamanda  Hello Tomorrow Türkiye tarafından iklim değişikliğine yönelik hazırlanmış kapsamlı bir raporun çıktıları sunulacak. İngilizce dilinde gerçekleşecek etkinlikte simultane çeviri imkanı da bulunuyor.

Buradan kayıt olabilirsiniz.

COP26%20%C4%B0klim%20De%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fi-Kapan%C4%B1%C5%9F22.04.2021.png