Adayda aranan özellikler:
- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun veya son sınıf öğrencisi,
- Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinde (ISO 9001, HACCP) bilgi ve deneyim sahibi,
- Ekip çalışmasına yatkın, koordinasyon, iletişim yönü ve insan ilişkileri kuvvetli,
- Analitik düşünebilen,
- MS Office programlarına hakim,
- Erkek Adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış,
Görev tanımı:
- ISO 9001,ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi dokümantasyonunun etkin bir şekilde işletilmesinden sorumlu olarak sistemlerin devamlılığının sağlanması,
- Hijyen koşullarının sağlanması, kalite ve gıda güvenliği konusunda iş ve işlemlerin yapılması, düzeltici ve önleyici planların hayata geçirilmesi, raporlamalarının yapılması,
- Yasal mevzuatların takip edilmesi, ilgili kurumlarla iletişimin sağlanması, yasal mevzuatlarla ilgili gerekliliklerin yerine getirilmesi,
- Mevcut ürün kalitesinin arttırılması için gerekli araştırma ve çalışmaların yapılması, mevcut ürünlerin dosya ve testlerinin güncel tutulması, laboratuvar çalışmalarının gerçekleştirilmesi,
- Üretim planlamasının yapılması, üretimin günlük üretim planına uygun olarak eksiksiz ve zamanında gerçekleşmesinin sağlanması, sevkiyatların koordine edilmesi, üretim personelinin sevk ve idaresi,
- Satın alma yapılan ürünlerin Girdi Kontrol Planlarına göre kontrolünün sağlanması, numune testlerinin yapılması
Başvurular için internet sitemizde bulunan formu doldurabilirsiniz.