BilgeAdam Akademi BilgeAdamBoost - Yıldız Yazılımcı Yetiştirme Programı

BilgeAdam Akademi

BilgeAdam Boost - Yıldız Yazılımcı Yetiştirme Programı

İlan Tanımı

BilgeAdam Boost; son teknolojiyle entegre edilmiş eğitim içeriği ve deneyimli eğitmen kadrosuyla katılımcılara gerçek proje ve staj deneyimi kazandırarak, mezunlarını sektörün yıldızları haline getirmeyi hedefleyen bir yetiştirme programıdır.

Odağında; insan, bilgi, yetkinlik ve kalite olan BilgeAdam Boost, iş dünyasının güncel ihtiyaçlarına uygun bilgi ve yetkinlik seviyesine sahip, en iyi yazılım uzmanlarını yetiştirmek için tasarlanmıştır.

Katılımcılar, 6 ay süren uygulamalı eğitimleri ve sonrasındaki 1 yıl boyunca, yani işe girip maaş almaya başlayana kadar herhangi bir ücret ödemiyorlar. Ayrıca istihdam edilememeleri durumunda katılım bedelleri BilgeAdam tarafından karşılanıyor.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin sayısal bölümlerini bitirdiysen veya 4.sınıfta okuyorsan,
  • 35 yaşını aşmadıysan,
  • Orta seviye İngilizce bilgin varsa,
  • Kariyerine yazılım alanında yön vermek istiyorsan,
  • Üniversitelerin sayısal lisans bölümlerinden mezun veya 4. sınıf öğrencisiysen hemen başvur!

Ayrıcalıklar

Boost Programı Sana Ne Sağlar?

• 6 ay uygulama temelli eğitim
  • Gerçek proje deneyimi
  • 2 ay aktif staj
  • Mentorluk