Bia Teknoloji Tıbbi Cihazlar Tasarım ve İmalat Stajı İş İlanı

Tasarım ve İmalat Stajı

Bia Teknoloji Tıbbi Cihazlar olarak Yıldız Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, tıbbi cihaz tasarımı ve imalatı üzerine çalışmaktadır. Firmamız bünyesinde, öğrencilere proje bazlı çalışabilecekleri ve arge ile iç içe olabilecekleri staj imkanı sunulmaktadır.

Makine veya mekatronik mühendisliği lisans 3. veya 4. sınıfta olan değerli öğrenciler, uzun dönem stajınızı arge projesi içerisinde firma bünyemizde yapabilmeniz için başvurularınızı bekliyoruz.

Aranan Nitelikler
İyi derecede Solidworks kullanabilen,
- Katı modelleme ve teknik resim konularına hakim,
SolidCam veya benzeri bir CAM programını bilen veya öğrenmeye hevesli,
- Talaşlı imalat yöntemlerini bilen ve atölyede çalışabilecek,
- Torna ve Frezeye tezgahlarına hakim,
- İmalat süreçlerini takip edebilecek,
- Tercihen Teknik Lise veya Meslek liselerinin Makine Teknolojisi alanından mezun,
- Makine veya Mekatronik Mühendisliği 3. veya 4. sınıf öğrencisi veya yeni mezun,
- Uygulamaya yönelik uzun dönem staj yapmaya istekli öğrencilerimiz başvuru yapabilirler.

Staj kapsamında ücret verilecektir.
Başvurularınızı özgeçmişinizle birlikte info@biatech.com.tr'ye yapabilirsiniz.