ATLAS SEA GROUP DENİZ OPERASYON UZUN DÖNEM STAJ PROGRAMI BİLGİLERİ

40 yılı aşkın bir süredir denizlerdeki lojistik partneriniz ve tüm dünyadaki vana çözüm ortağınızı aynı çatı altında bulunduran Atlas Sea Group, denizleri aşarak büyümeye devam ediyor.

Merkezi Güneşli/İstanbul olan Atlas Sea Group; 7/24 hizmet anlayışı, müşteri ve çözüm odaklılığı, sağladığı ürün çeşitliği ve katma değerli hizmet anlayışı ile “Yüzen Şehirler” i ışıklandırmaya ve müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaktadır.

Atlas Sea Group’ un büyüme ve dönüşme sürecinde bizimle dümen çevirecek uzun dönem staj programı dahilinde öğrenci arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.

GÖREV TANIMI

• Gemilere ürünlerin teslim programına göre gemi takibi yapmak.
  • Şirket mailine düşen maillerin takibini yapmak ve ilgili mailleri ilgili departmanlara iletmek.
  • Deniz Operasyon ekibi ile uyum içerisine diğer süreçlere destek vermek.

GENEL NİTELİKLER

• Üniversite ya da Meslek Yüksek Okulunda Deniz Ulaştırma, Deniz ve Liman İşletmeciliği, vb. bölümlerinde okuyor olmak.
  • Orta ya da iyi seviye İngilizce dil bilgisine sahip olmak.
  • Şirketimizin Bağcılar Güneşli de bulunan genel merkezinde uzun dönem stajını tamamlayabilecek lokasyonda oturuyor olmak.

STAJ BAŞVURUSU İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon: 0535 461 73 75