2021 ISACAMP Duyurusu

E-mektep Bilişim Eğitimleri Merkezi olarak, Siber Güvenlik ve Bilişim Konularında eğitimler ve sektöre nitelikli personel kazandırmak adına ücretsiz kamplar düzenliyoruz.

Bu anlamda isacamp (information security artitect camp) adlı bir markamız mevcut.

Bağlı bulunduğumuz BeyazNet grup şirketlerine, birlikte hareket ederek bir sinerji üretmeye çalıştığımız toplamda 20 civarında şirketten oluşan SinerjikGrup şirketlerine ve sektöre nitelikli personel geliştirmek adına bu kampları sürdürüyoruz.

Bu zamana kadar düzenlemiş olduğumuz kamplar kapsamında yaklaşık 200 genç yetiştirdik. Yetiştirdiğimiz gençler THY, Turkcell, TRT, İGA gibi kurumlarda ve BeyazNet gibi firmalarda istihdam fırsatını yakaladı.

Bu yılki kampımız satış temasıyla planlanıyor; 22 Mart ile 2 Nisan Arasında 10 gün süren günde bir buçuk saatlik 4 adet ve toplamda 35 adet oturumdan oluşan online eğitimler planlamaktayız. (Giriş ve sınav oturumları hariç)

Bu eğitimler yeni mezun ve mezun olabilecek durumdaki gençlere verilecek ve bu gençler tüm başvuranlar arasından online teknik sınav, online ingilizce sınavı ve mülakat aşamalarının ardından belirlenecektir.

Web sitemizden incelemeniz için:

https://etkinlik.e-mektep.com/tr/main/events/bilgi-ve-bilisim-guvenligi-satis-yoneticisi-k/5

 

E-mektep Bilişim Eğitimleri Merkezi

bilgi@e-mektep.com

0 216 340 5354

 

HIZLI ERİŞİM