My Staff Türkiye İş İlanı

My Staff İnsan Kaynakları önemli devlet zirveleri, kongre, fuar, konser, açılış, festival vb. insan kaynağının kullanıldığı tüm alanlarda dönemsel personel desteği sağlayan, sektöründe öncü bir insan kaynakları firmasıdır.

Ülkemizde gerçekleşen G-20 Zirvesi, Expo Antalya 2016 Fuarı, 13. İslam Zirvesi Konferansı, Dünya İnsani Zirvesi, Final4 2017, Antalya Film Festivali vs… gibi organizasyonlarda dönemsel insan kaynağı şirketimiz tarafından yapılmıştır.

Öncesinde 5-9 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek Uluslararası Zirvede sonra da tüm etkinliklerimizde My Staff İnsan Kaynakları ile çalışmak, Uluslararası Kongrede bulunma fırsatı yakalamak aynı zamanda para kazanmak ve öğrencilik hayatınızda böyle bir deneyim elde etmek istemez misiniz?

• İstanbul'da ikamet eden
  • 18-25 yaş arasında
  • 5-9 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi nde çalışabilecek,
  • Dış görünümüne özen gösteren,
  • Bayanlar için 1,60 ve üstü
  • Baylar için 1,70 ve üstü
  • İletişim yönü kuvvetli,
  • Esnek çalışma saatlerine uygun
  • SGK sorunu olmayan,
  • Öğrencilik hayatında iş tecrübesi edinmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.

Yapmanız gereken tek şey info@mystaff.com.tr adresine mail atmak. Detaylı bilgi için bu mail üzerinden dönüş yapabilirsiniz.