Engelsiz İş Yaşamı Eğitim Programı

Engelsiz Kariyer İş Yaşamı Eğitim Programı

Misyon
Yükseköğretim süreci boyunca öğrencilik sürecinde, özel gereksinimli öğrencilerimizin iş hayatına atılmadan önce kendilerini donanımlı ve kalifiye insan kaynağı haline gelmelerini sağlamak.

Vizyon
Köklü geçmişe sahip olan bir eğitim kurumu olarak istihdam öncesi özel gereksinimli öğrencilerimizin potansiyellerinin hem kendilerinin hem de toplumun farkına varması için yol göstermek ve uzun vadede kamu ve özel sektörde yönetici olarak yerlerini aldıklarını görmek.

Kontenjan

Kontenjan 96 kişi ile sınırlıdır.

Katılım Bedeli

Katılım ücretsizdir.

Kimler katılabilir

Marmara Üniversitesi aktif ve mezun öğrencileri (önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora)

Marmara Üniversitesi Akademik ve idari personeli

Son Başvuru Tarihi:

28 Şubat 2019 23:59

Seminer Yeri, Tarihi ve Saati

Fen-Edebiyat Fakültesi A Blok GZFA 009 Nolu Derslik (Mavi Amfi)

1. ders Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılacaktır.

Seminer tarihi ve saati ders programında yazılmıştır.

Devam durumu

Engelsiz Kariyer İş Yaşamı Eğitim Programının bütün derslerine ( 6 ders + 1 sunum ) katılma zorunluluğu vardır.

Devam durumu takibi için Seminer başlamadan önce katılımcılardan imza alınacaktır.

Katılım belgesi

Engelsiz Kariyer İş Yaşamı Eğitim Programının bütün derslerine katılan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Katılım belgesi tesllim tarihi ve yeri öğrencilere mail veya sms ile bildirilecektir.

Kesin kayıt için yapılacaklar

Kesin kayıt için herhangi bir belge istenmemektedir. Online kayıt formunu doldurmak yeterlidir. Kayıt formunu ilk dolduran kişiler kesin kayıt yapmış sayılacaktır.  Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilere sms gönderilecektir.

Yoğun talep halinde (kayıt olamayan kişi sayısı fazla olması halinde) Engelsiz İş Yaşamı Eğtim Programı Seminerlerinin tekrarlanması planlanmaktadır.

Ders Programı

1. Proje Yönetimi Doç. Dr. Cenk SESAL 1 Mart 2019 Cuma 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

2. Engelliler İle İletişim  Mehmet KIZILTAŞ 04 Mart 2019 Pazartesi 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

3. Sosyal Girişimcilik Hakan ELBİR 6 Mart 2019 Çarşamba 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

4. Çeşitlilik Yönetimi Ela KULUNYAR 08 Mart 2019 Cuma 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

5. Kapsayıcılık İş Atölyesi Dr. Emine AYYILDIZ 14 Mart 2019 Perşembe 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi A Blok GZFA 009 Nolu Derslik (Mavi Amfi)

6. Başarıya Giden Yol Mehmet KIZILTAŞ 15 Nisan 2019 Pazartesi 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

7. Projelerin Sunumu 25 Nisan 2019 Perşembe 17:30-19:30 Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Kariyer Merkezi İletişim Bilgileri

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi

Kariyer Merkezi Fen-Edebiyat Fakültesi B Blok  Dekanlık Katı Oda:003

Eğitim Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. 34722 Kadıköy/İstanbul

E-posta: kariyermerkezi@marmara.edu.tr

Telefon: 0216 414 0545- Dahili:1909

Kayıt formu yapmadan önce lütfen bu sayfadaki bütün açıklamaları okuyunuz!

Kayıt formu için tıklayınız.

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 17.03.2020 08:17:16 tarihinde güncellenmiştir.