Kariyer Merkezi (MARKAM) Öğrenci Kariyer Danışmanlık Talep Formu

Kariyer Danışmanlık Formunu dolduran öğrencilerin dikkatine!

Öğrenci Kariyer Danışmanlık randevu tarihi ve saati formda yazdığınız mail adresine bildirilecektir. Size verilecek randevu tarihi ve saatine gelip gelemeyeceğinizi öğrenmek için Kariyer Merkezi (MARKAM)'nden telefonla arayabilir.

Randevuya gelemeyecek olursanız size gönderilen maili yanıtlayarak randevuya gelemeyeceğinizi bildiriniz.

...

İş veya staj yeri arayan öğrencilerin aşağıdaki formu doldurmasına gerek yoktur.

İş veya staj yeri arayan öğrenciler, kariyermerkezi.marmara.edu.tr sitemizin duyurular sayfasında firmaların iş veya staj ilanları yayınlanmakta. İlandaki adrese direkt başvuru yapabilirsiniz.

Kariyer Merkezi (MARKAM) - Öğrenci Kariyer Danışmanlık Talep
Öğrenci Adı-Soyadı giriniz!
Öğrenci Numarası giriniz!
Fakülte giriniz!
Bölümü giriniz!
Sınıfı giriniz!
Cinsiyeti giriniz!
E-Posta giriniz!
Telefon Numarası giriniz!
Randevu tarihi ve saati mail gönderilecek giriniz!
Konu giriniz!

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 10.07.2019 08:56:18 tarihinde güncellenmiştir.