2019 Kariyer Fuarı Programı

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi 2019 Kariyer Fuarı dosyası (bu dosya firmalar için) için tıklayınız.

2019 Kariyer Fuarı dosyası 19.04.2019 saat 12:20'de güncellenmiştir.

Dosyaya "Bazı firmalar ödeme yapmak için aşağıdaki bilgileri istemektedir." başlığındaki bilgiler eklenmiştir.

2019 Kariyer Fuarı marmara.edu.tr etkinlikler sayfasında duyuru yapıldı. Duyuru için tıklayınız.

Kariyer Fuarı Tarih Ve Saat Bilgisi

30 Nisan 2019 Salı günü 09:00-19:00 arasında yapılacak.

Kariyer Fuarı Yer Bilgisi

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde yer alan Mühendislik Fakültesi binası ile Fen-Edebiyat Fakültesi bahçesi arasındaki asfalt yol fuar alanı olarak kullanılacaktır.

Fuar alanı için Göztepe Yerleşkesi krokisi için tıklayınız.

Fuar alanı 3d haritasında 17, 18 ve 16 nolu binaların arasında asfalt yolda olacaktır.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Haritası (3D-3 Boyutlu) için tıklayınız.

Fuar alanı 3d haritasında 17 (Mühendislik Fakültesi) nolu binanın arkasındaki asfalt yoldan başlayıp 18 nolu binanın (Öğrenci Yemekhanesi) önünden geçene ve 16  nolu binanın (İşletme Fakültesi ) köşesine kadar devam eden L şeklinde olacaktır.

Göztepe Yerleşkesi

Atatürk Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, İşletme Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Avrupa Araştırmaları Enstitüsü, Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sürekli Eğitim Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi bulunmaktadır.

Fuar alanı resmi:

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi 2019 Kariyer Fuarı Programı'na katılacak firmalar aşağıdadır

1. Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.

2. İ.Mak Redüktör Varyatör San. Tic. Ve A.Ş.

3. Polifarma İlaç San. Ve Tic. A.Ş.

4. Asil Çelik San. ve Tic. A.Ş

5. Systemair HSK Havalandırma Endüstri San. Ve Tic. A. Ş.

6. Gürmen Group - Ramsey|Kip

7. Decathlon Turkey (Turksport Spor Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.)

8. Autolıv Cankor Otomotiv Emniyet Sistemleri San.Ve Tic.A.Ş

9. Okyanus Kolejleri

10. Aksigorta

12.

13.

14.

15.

...

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 25.04.2019 16:20:33 tarihinde güncellenmiştir.