www.kidzania.com.tr arapça Bilen Öğrencilere İş İlanı

KidZania, 4 -14 yaş arasındaki çocukların birbirinden eğlenceli 65 aktivite alanında hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek 100’den fazla mesleği deneyimlediği, seçim yapma özgürlüğünü elde ettiği, yaratıcılığını kullandığı, oynadığı ve ürettiği 8.000 m²’lik Çocuklar Ülkesi'dir. (Websitemiz: www.kidzania.com.tr)

Yerimiz Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezinin içerisinde yer alıyor.

Öğrencilere operasyon departmanımızda staj/iş imkanı sunuyoruz.

Öğrencilerin haftanın 6 günü müsait olması,  arapça bilmeleri bizim için yeterli olacaktır.

Başvuruları aldıktan sonra öğrencilerle mülakatlar organize ediyoruz, çalışma alanını gösterip, sağlanacak imkanlar konusunda kendilerini bilgilendiriyoruz.

Basvuru yapmak isteyen öğrenciler insankaynaklari@kidzania.com.tr adresine özgeçmişlerini yönlendirebilirler.

Öğrencilerin kariyerlerine katkı sağlayacak staj programı için ekte ilanımızda daha detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

İlan dosyası için tıklayınız.