Proteam Hr. Part Time İş Fırsatı

ProTeam İnsan kaynakları olarak alanında deneyimli çeşitli kongre, fuar, açılış organizasyonu, toplantı, lansman, festival, konser, gaming, e-spor vb. etkinliklerde çalışmış uzman kadromuzla müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda part-time personel hizmeti veren insan kaynakları firmasıyız.

Çalışırken eğlenmek, kurumsal iş hayatını öğrenmek isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Ekibimize katılmak için info@proteamhr.com mail adresimizden bizlerle cvnizi paylaşabilir, projelerimizi yakından görmek ve bilgi edinmek için bizleri instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz. @proteamhr / www.proteamhr.com

•              İstanbul'da ikamet eden,

•              18-28 yaş arasında,

•              M.I.C.E sektöründe çalışmak isteyen,

•              Dış görünümüne özen gösteren,

•              Bayanlar için 1,60 ve üstü,

•              Baylar için 1,70 ve üstü,

•              İletişim yönü kuvvetli,

•              Esnek çalışma saatlerine uygun,

•              Öğrencilik hayatında iş tecrübesi edinmek isteyen adayların aşağıdaki bilgileri doldurup Whatsapp üzerinden başvurularını bekliyoruz.

İsim:

Soyisim:

Telefon:

Tc:

İngilizce bilgisi:

Ehliyet:

Semt:

Müsait Günler:

Siyah Klasik Takım Elbise : Var / Yok

Siyah Jile : Var / Yok

İletişim Bilgisi:

ProTeam H.R.

Elif ÜNAL / İnsan Kaynakları Uzmanı

C. 0552 383 83 26

elif@proteamhr.com

Randevu alarak ofisimize davet edeceğimiz için öğrencilerinizi whatsapp üzerinden iletişime geçmeleri daha yararlı olacaktır.

Adres: Osmanağa Mahallesi, Misk-i Amber Sokak No:42 Daire:6 Kat:3 Ekşioğlu İş Merkezi  Kadıköy / İSTANBUL