MARKAM 3. Kariyer Okulu 2. Hafta Seminerini Verecek Güçlü Okay Kimdir ?

12 Ekim 2017 Perşembe Saat 18:00-21:00 arasında Finansçı Olmayanlar İçin Finans eğitimini verecek olan konuğumuz Yrd. Doç. Dr. Güçlü OKAY kimdir ?

Yrd. Doç. Dr. Güçlü OKAY, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programını, 2003 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Enstitüsü yüksek lisans programını bitirmiştir. Devamında, 2010 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Enstitüsünde ''Mortgage sistemi ve mortgage kredilerinin gelişimini etkileyen faktörlerin analizi: Türkiye örneği'' doktorasını yaparak doktorasını tamamlamıştır. 2014 yılında Yrd.Doç. ünvanını almıştır. Çalışma alanları arasında; Finans, Bankacılık, Sermaye Piyasaları ve Yatırımlar ve Portföy Yönetimi gibi konular bulunmaktardır. Halen Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu’nda görev yapmaktadır.