İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer Eğitim Günleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında üniversite öğrencilerine ve üniversite mezunlarına yönelik uzman akademisyen ve eğitmenler tarafından "Kariyer Eğitim Günleri" seminerleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bu eğitimlerle; öğlencilerin kendilerine kariyer hedefleri belirlemeleri, mezuniyet sonrası iş olanakları, iş yaşamında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgi edinmeleri ve iş hayatına kolay adapte olmalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Üniversite öğlencilerinin kariyerlerini belirlenmekte yapıcı katkılar sunarak yeni ufuklar açan Kariyer Eğitim Günleri'nin 29.su 23 Kasım - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere her iki yakada eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.