Doç. Dr. Melisa E. KARABAY Kimdir ?

Bu haftaki konuğumuz Doç.Dr. Melisa Erdilek Karabay kimdir ?

Akademik kariyer hayatına Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu’nda başlamış olan Doç.Dr. Melisa Erdilek Karabay, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlamış olup, yüksek lisans derecesini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İngilizce İşletme Anabilimdalı MBA programından ve doktora derecesini Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nden almıştır. Kendisi halen Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu’nda öğretim üyesi olarak görev yapmakta olup çeşitli lisans ve yükseklisans programlarında “İşletmeye Giriş”, “Yönetim ve Organizasyon”, “Stratejik Liderlik ve Yönetim Becerileri” ve “Girişimcilik” derslerini vermektedir. Uzmanlık Alanları:
“Stratejik Yönetim”
“Örgüt Teorileri”
“Liderlik”
“Örgütsel Davranış”
“Uluslararası İşletmecilik”
“Bilgi Yönetimi”
“Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve İşletme Etiği”
“Rekabet Teorileri”