Doç. Dr. Esra Dinç Elmalı Kimdir ?

15.12.2017  Cuma saat 15:00-17:30 arasında Ekip Çalışması, Ekip Yönetimi ve Liderliği eğitimini verecek olan konuğumuz Doç. Dr. Esra Dinç Elmalı kimdir?

1978 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam ederken akademik hayatına başladı. Aynı üniversitede yönetim organizasyon alanında doktorasını tamamlayarak doktor ünvanını aldı. Halen Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. İnsan kaynakları yönetimi, örgütsel davranış ve iletişim alanlarında eğitim ve araştırmalarına devam eden Özcan’ın ilgili alanlarda yayınlanmış çeşitli ulusal ve uluslararası eserleri bulunmaktadır.