MARKAM KARİYER ZİRVESİ & FUARI

M.Ü. Kariyer Merkezi(MARKAM); kuruluşundan beri ilk defa tüm Üniversiteye yönelik, merkezi olarak düzenmiş bir Kariyer Fuarı ve Kariyer Zirvesi etkinliği gerçekleştirmiştir. 04.05.2017 tarihinde gerçekleştirilmiş olan bu etkinliğin teması “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek İçin Kariyer Adımları” dır. Bu etkinliğin esas amacı; öğrencilerimizin ve mezunlarımızın, mesleki ve kişisel gelişimleri konusunda farkındalıklarını arttıracak, doğru kariyer adımları atmalarını sağlayacak iş dünyası bazında, güçlü ve karşılıklı katma değer yaratacak bir platforma dönüştürebilmektir.
Kariyer Zirvesi; 04.05.2017 Perşembe günü, M.Ü. Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Öğleden önce ve sonra olmak üzere iki oturumdan oluşan bu etkinlikte Turkcell, Michael Page, TÜPRAŞ, THY, TEGV, kariyer.net gibi kurumların üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak yer almış, bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşmışlardır. Zirvenin bitiminde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Grup Hazar Rüzgarı’nın “Zamansız Nağmeler” isimli muhteşem bir konseri olmuştur.

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 12.05.2017 14:52:04 tarihinde güncellenmiştir.