MARKAM KARİYER ZİRVESİ & FUARI PROGRAM AKIŞI

M.Ü. Kariyer Merkezi(MARKAM); “yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama ve geliştirmeye ilişkin çalışmalar yapmak, öğrencilere bireysel kariyer planlama, iş arama, meslekî ve kişisel birikimlerini sunma konusunda yetkinlikler kazandırmak ve geliştirmeye yönelik her türlü eğitim, bilimsel organizasyon ve yayın faaliyetlerini gerçekleştirmek ve bütün bu amaçlara yönelik öğrencilere kariyer danışmanlığı yapmak” üzere kurulmuştur.
M.Ü. Kariyer Merkezi(MARKAM); kuruluşundan beri ilk defa tüm Üniversiteye yönelik, merkezi olarak düzenlenecek bir Kariyer Fuarı ve Kariyer Zirvesi etkinliği gerçekleştirecektir. 04.05.2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin teması “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek İçin Kariyer Adımları” dır. Bu etkinliğin esas amacı; öğrencilerimizin ve mezunlarımızın, mesleki ve kişisel gelişimleri konusunda farkındalıklarını arttıracak, doğru kariyer adımları atmalarını sağlayacak iş dünyası bazında, güçlü ve karşılıklı katma değer yaratacak bir platforma dönüştürebilmektir.
Kariyer Zirvesi; 04.05.2017 Perşembe günü, M.Ü. Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Öğleden önce ve sonra olmak üzere iki oturumdan oluşacak bu etkinlikte Turkcell, Michael Page, TÜPRAŞ, THY, TEGV, kariyer.net gibi kurumların üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak yer alacak, bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaklardır. Zirvenin bitiminde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Grup Hazar Rüzgarı’nın “Zamansız Nağmeler” isimli muhteşem bir konseri olacaktır.
Bu konudaki ilginiz için şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

M.Ü. Kariyer Merkezi Koordinatörü
Prof. Dr. Berat Bir

Bu sayfa Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından en son 12.05.2017 14:53:33 tarihinde güncellenmiştir.